Οι γονείς/κηδεμόνες εισέρχονται με τους κωδικούς taxisnet.

 

Οι σχολικές μονάδες εισέρχονται με τα στοιχεία του λογαριασμού του σχολείου στο ΠΣΔ [δηλαδή του λογαριασμού για το email, όχι του Myschool]. Αν εμφανιστεί επάνω δεξιά το μήνυμα «Επιλογές», το πατάμε και στη συνέχεια επιλέγουμε «αποδοχή αναδυόμενων από proti-eggrafi.services.gov.gr» και τότε ανοίγει το αναδυόμενο παράθυρο «Αυθεντικοποίηση χρήστη». Εισάγουμε τα στοιχεία του λογαριασμού μας στο ΠΣΔ και πατάμε είσοδος/login (πιθανόν να εμφανιστεί κενή σελίδα και να πρέπει να γίνει ανανέωση της σελίδας είτε πατώντας F5 από το πληκτρολόγιο είτε από τον φυλλομετρτητή σας το κουμπί της ανανέωσης - γίνεται και με ctrl+R)

 

Μετά την επιλογή του Νηπιαγωγείου απαιτείται  ταυτοποίηση χρήστη. Αν εμφανιστεί επάνω δεξιά το μήνυμα «Επιλογές», το πατάμε και στη συνέχεια επιλέγουμε «αποδοχή αναδυόμενων από proti-eggrafi.services.gov.gr» και τότε ανοίγει το αναδυόμενο παράθυρο «Αυθεντικοποίηση χρήστη». Συμπληρώνουμε τα απαραίτητα πεδία και στη συνέχεια το σύστημα συνδέεται με το Εθνικό Δημοτολόγιο και βρίσκει το παιδί. Η έξοδος από το σύστημα γίνεται με τις 3 τελίτσες επάνω δεξιά από το ονοματεπώνυμό σας.

 

 

 

Σύμφωνα με την αριθ. Φ6/22510/Δ1/25-02-2021 Εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ. που αφορά στις «Εγγραφές μαθητών/τριών στα Νηπιαγωγεία για το σχολικό έτος 2021-2022», επισημαίνεται ότι:
α) Το πρώτο επίπεδο υποστήριξης παρέχεται προς τους γονείς/κηδεμόνες από τον Προϊστάμενο/νη-Διευθυντή/ντρια του Νηπιαγωγείου που ανήκουν σύμφωνα με την διεύθυνση κατοικίας τους. Από το συγκεκριμένο επίπεδο επιλύονται, απορίες και προβλήματα που έχουν να κάνουν με την χρήση του συστήματος και το θεσμικό πλαίσιο των εγγραφών.
β) Το δεύτερο επίπεδο υποστήριξης παρέχεται από το Τμήμα Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών της οικείας Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ή τον Υπεύθυνο Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών της οικείας Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να επιλύονται απορίες και προβλήματα των διευθυντών/ντριών ή προϊστάμενων των νηπιαγωγείων.
Συνεπώς, για τυχόν απορίες αναφορικά με τη λειτουργία της Εφαρμογής οι γονείς/κηδεμόνες θα απευθύνονται στα Νηπιαγωγεία που ανήκουν ανάλογα με τη διεύθυνση κατοικίας τους και οι Διευθυντές/ντριες και οι Προϊστάμενοι/νες θα απευθύνονται στο Τμήμα Δ’ Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών της Διεύθυνσης στα τηλέφωνα 2310-954141 και 2310-954106, ενώ για θέματα εγγραφών και φοίτησης θα απευθύνονται στο Τμήμα Ε΄ - Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Διεύθυνσης στο τηλέφωνο 2310-954140 και 2310-954101.

 

Ο ιστότοπος της Διεύθυνσης χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Περισσότερα