Αγαπητές/-οί Συνάδελφοι και Συνεργάτες, αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες, αγαπητοί μαθητές,

Η επιλογή μου για τη θέση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή την οποία αποδέχομαι με υψηλή αίσθηση ευθύνης. Στις πρωτόγνωρες συνθήκες στις οποίες όλοι πλέον καλούμαστε να λειτουργήσουμε, δεσμεύομαι ότι θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθώ στις πολυεπίπεδες ανάγκες της εκπαιδευτικής διαδικασίας, με κύριο στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας του εκπαιδευτικού έργου. Στην προσπάθειά μου αυτή ζητώ τη στήριξη και τη συνεργασία όλων σας, των Διευθυντών των σχολικών μονάδων, των συναδέλφων εκπαιδευτικών, του διοικητικού προσωπικού, των μαθητών και των γονέων/κηδεμόνων τους, αλλά και όλων των εμπλεκόμενων στην εκπαιδευτική διαδικασία φορέων.
Ευχαριστώ τον απερχόμενο Αναπληρωτή Διευθυντή Διεύθυνσης κ. Νικόλαο Φωτόπουλο για τη συνεργασία και το έργο που αφήνει πίσω του. Του εύχομαι τα καλύτερα τόσο σε υπηρεσιακό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.
Με την πεποίθηση ότι η παιδεία αποτελεί το στοίχημα κάθε πολιτισμένης κοινωνίας, εύχομαι σε όλους σας υγεία και καλή δύναμη στο τόσο δύσκολο αλλά και τόσο δημιουργικό έργο μας.

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Ανδρέας Μαυρίδης,
Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης
Ανατολικής Θεσσαλονίκης

 

 

Ο ιστότοπος της Διεύθυνσης χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Περισσότερα