Σας ενημερώνουμε πως έπειτα από τη διενέργεια της Β΄ Φάσης προσλήψεων Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού στη Διεύθυνση Π.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης, προβαίνουμε σε επανατοποθετήσεις των αναπληρωτών, σύμφωνα με τις αρχικές δηλώσεις τοποθέτησης και τις δηλώσεις επανατοποθέτησης, που κατατέθηκαν στην Υπηρεσία μας. Τα ονόματα που περιλαμβάνονται στο συνημμένο αρχείο πρέπει να παρουσιαστούν στις νέες σχολικές μονάδες, προκειμένου να αναλάβουν υπηρεσία, την Πέμπτη, 24-09-2020.


Σας υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με τις εγκυκλίους του Υπουργείου Παιδείας, οι τοποθετήσεις των αναπληρωτών εκπαιδευτικών πραγματοποιούνται με βάση τις δηλώσεις τοποθέτησής τους, με μοναδικό κριτήριο τη σειρά κατάταξης τους στον πίνακα αναπληρωτών, με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης. Οι προτεραιότητες που δόθηκαν στην Α΄ φάση, είχαν ως μοναδικό σκοπό τους την κάλυψη των αναγκών της Υπηρεσίας, έπειτα από ιεράρχηση των υφιστάμενων κενών.

 

Εδώ οι επανατοποθετήσεις

Ο ιστότοπος της Διεύθυνσης χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Περισσότερα