Η πρόταση κι ο σχεδιασμός του τμήματος Ανάπτυξης Προγραμμάτων Αγωγής Υγείας και Πρόληψης του Υπουργείου Υγείας για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικών επισκέψεων στα Δημοτικά Σχολεία από τους επαγγελματίες υγείας των δημοσίων Δομών Υγείας (Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας, ΤΟ.Μ.Υ. κλπ.). Η εκπαίδευση μαθητών/τριών και εκπαιδευτικών στα θέματα διαχείρισης της πανδημίας αναφέρεται ρητά και στο Φ.Ε.Κ. 3780/8-9-2020 (άρθρο 2 .6.).

Στο πλαίσιο αυτό αναφέρεται το έγγραφο δράσεων του Κ.Υ. 25ης Μαρτίου για την περιοχή ευθύνης του (περικλείεται από την οδό Αγγελάκη και κάτω από την οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή και ανατολικά, περιλαμβάνοντας κομμάτι του 5ου δημοτικού διαμερίσματος Θεσσαλονίκης και ολόκληρο το δήμο Καλαμαριάς). Τα σχολεία μπορούν να επικοινωνούν για τον προγραμματισμό των δράσεων χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που αναφέρονται στο έγγραφο.

Επίσης αντίστοιχες δράσεις με βάση την παραπάνω εγκύκλιο, υλοποιούν για τα Δημοτικά Σχολεία Τούμπας – Χαριλάου – Τριανδρίας – αρχές Πυλαίας, το Κ.Υ. Τούμπας με υπεύθυνη την κα Στεργιούλα Ζωή (2311 223350 & 2311 223565) και για τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Θέρμης, το Κέντρο Υγείας Θέρμης με υπεύθυνη την κα Ιλιάνα Πρίνου (2313 310836).

Τα Σχολεία περιοχής ευθύνης του Κ.Υ.Θέρμης είναι: 1ο Δημοτικό Σχολείο Θέρμης - 2ο Δημοτικό Σχολείο Θέρμης - 3ο Δημοτικό Σχολείο Θέρμης - 4ο Δημοτικό Σχολείο Θέρμης - 5ο Δημοτικό Σχολείο Θέρμης - 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ραιδεστού - 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ραιδεστού - Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής - Δημοτικό Σχολείο Νέου Ρυσσίου - Δημοτικό Σχολείο Ταγαράδων - 1ο Δημοτικό Σχολείο Τριλόφου - 2ο Δημοτικό Σχολείο Τριλόφου - Δημοτικό Σχολείο Βασιλικών - Δημοτικό Σχολείο Κ. Σχολαρίου - 1ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίας - 2ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίας - Δημοτικό Σχολείο Μεσημερίου - Δημοτικό Σχολείο Περιστεράς - Δημοτικό Σχολείο Αγίου Αντωνίου

 

Εδώ θα δείτε τα συνημμένα έγγραφα

Ο ιστότοπος της Διεύθυνσης χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Περισσότερα