Αγαπητοί συνάδερφοι και συναδέρφισσες,

 

Θέλω να σας ευχαριστήσω ολόψυχα για την ειλικρινή συνεργασία μας τους είκοσι μήνες της θητείας μου ως Αναπληρωτής Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να σταθώ δίπλα σας και να προσπαθήσω να επιλύσω κάθε είδους θέμα και πρόβλημα που μας απασχόλησε όλο αυτό το διάστημα.

 

Τα τελευταία χρόνια η πατρίδα μας τραυματισμένη από την οικονομική κρίση, αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει σοβαρά κοινωνικά και πολιτικά προβλήματα, που επηρέασαν δυσάρεστα την εκπαιδευτική μας κοινότητα. Ευτυχώς με την από κοινού δράση και συνεργασία αντιμετωπίσαμε με τον καλύτερο τρόπο τις όποιες δυσκολίες.

 

Πιστεύω ότι η συνεργασία μας στηρίχτηκε στην αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμό, τα οποία συνέβαλλαν στα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα ακόμα και όταν διαφωνούσαμε, πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον της υπηρεσίας που ταυτίζεται με το συμφέρον της μαθητικής κοινότητας, δηλαδή των εκπαιδευτικών, των μαθητών και των γονέων.

 

Μέσα από τις δύσκολες μέρες που έρχονται, ελπίζω πως θα ξεφυτρώσει πάλι σαν καταπόρφυρη παπαρούνα η Ποίηση. Δεν εννοώ την ικανότητα να συνθέτει κάποιος στίχους και ποιήματα αλλά την ικανότητα να Ανασυνθέτουμε τον κόσμο, κυριολεκτικά και μεταφορικά, έτσι που οι πόθοι μας όσο περισσότερο καταφέρνουν να πραγματοποιούνται τόσο πιο πολύ να συντελούν στο να υλοποιηθεί ένα Αγαθό αποδεκτό από το σύνολο των ανθρώπων. Για ένα εκπαιδευτικό λοιπόν αγαθό, σας μιλώ, ολιγαρκές και ταυτόχρονα απαιτητικό όσο και ο Παρθενώνας, η δε πορεία μας για την επίτευξή του σίγουρα δεν έχει τέλος.

 

Καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο σας.

 

Άγγελος Πολυζωΐδης

Δάσκαλος

Ο ιστότοπος της Διεύθυνσης χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Περισσότερα