ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ή ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ

Αφορά εκπαιδευτικούς που ανήκουν οργανικά στη Δ/νση Π.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης

 

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί ΠΕ70/Δασκάλων που υπέβαλλαν αίτηση για Βελτίωση ή για Οριστική Τοποθέτηση να προσέλθουν στο ισόγειο της Διεύθυνσης Π.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο Τμήμα του Προσωπικού Μητρώου από την Παρασκευή 1-4-2016 μέχρι την Τρίτη 5-4-2016, από τις 8:30 έως τις 15:00.

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί ΠΕ60/Νηπιαγωγών και όλων των άλλων ειδικοτήτων που υπέβαλλαν αίτηση για Βελτίωση ή για Οριστική Τοποθέτηση να προσέλθουν στο ισόγειο της Διεύθυνσης Π.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο Τμήμα του Προσωπικού Μητρώου την Τετάρτη 6-4-2016, Πέμπτη 7-4-2016, Δευτέρα 11-4-2016 έως Τετάρτη 13-4-2016, από τις 8:30 έως τις 15:00.

Η προσέλευση των ενδιαφερομένων είναι υποχρεωτική προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία των τοποθετήσεων ? μεταθέσεων εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε. η οποία περιλαμβάνει:

α) Συμφωνία του εκπαιδευτικού με το σύνολο των υπολογισθέντων μορίων

β) Υπογραφή των αντιγράφων της ηλεκτρονικά εκτυπωμένης του αίτησης

γ) Παραλαβή ενός αντιγράφου για το προσωπικό του αρχείο

Παρακαλούμε να ενημερωθούν ενυπόγραφα όλοι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου σας.

Οι Διευθυντές/ντριες και οι Προϊστάμενοι/ες να ενημερώσουν όλους τους εκπαιδευτικούς που ανήκουν στη σχολική μονάδα της αρμοδιότητας τους (οργανικά, με απόσπαση, με διάθεση) ακόμη και εάν βρίσκονται σε μακροχρόνια άδεια.

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 1-4-2016 θα αναρτηθούν στο ισόγειο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης και στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσής μας, οι πίνακες μοριοδότησης όσων εκπαιδευτικών έχουν αιτηθεί βελτίωση θέσης ή οριστική τοποθέτηση.

Οι πίνακες εδώ...

Ο ιστότοπος της Διεύθυνσης χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Περισσότερα