Καλή χρονιά,
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Μία μπάλα για όλους - Λευκές Σημαίες" είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας και το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής και για το 2020-21 για όλα τα σχολεία της χώρας. (επισυνάπτουμε την επίσημη έγκριση).


Μέχρι στιγμής έχουμε χαρτογραφήσει 170+ σχολεία (Ειδικά και Γενικά Νηπιαγωγεία - Δημοτικά - Γυμνάσια - Λύκεια) σε όλη την Ελλάδα όπου φοιτούν και παιδιά με οπτική αναπηρία και έχουμε στείλει δωρεάν 700+ πακέτα που περιλαμβάνουν την ειδική μπάλα και για τυφλά παιδιά/ dvd με ασκήσεις με τη χρήση της ειδικής μπάλας/ ειδικές μάσκες/ οδηγίες και σε γραφή Braille.
Αν στο σχολείο σας φοιτά παιδί με πρόβλημα όρασης και θέλετε να παραλάβετε δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό, μπορείτε να στείλετε ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με την πλήρη διεύθυνση του σχολείου και τον αριθμό των παιδιών με πρόβλημα όρασης. Δεν επιθυμούμε προσωπικά δεδομένα παιδιών, όλα τα έξοδα είναι δικά μας ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το προωθητικό video της παγκόσμιας καμπάνιας, https://www.youtube.com/watch?v=znCC2fhgFMA, έχοντας διανείμει δωρεάν ήδη σε 173 χώρες στα 3 πρώτα χρόνια. Οι πρώτες 100 φόρμες ποιοτικής αξιολόγησης των σχολείων, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας/ ειδικά και γενικά σχολεία, καταδεικνύουν τη μεγάλη αλλαγή στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής, στην κοινωνικοποίηση του παιδιού με οπτική αναπηρία και στην ενσυναίσθηση των υπόλοιπων παιδιών.

 

Με εκτίμηση,

 


Για το Όραμα Νέων Youthorama
Ηλίας Μάστορας
6971850070
www.youthorama.gr
www.aballforall.eu

Ο ιστότοπος της Διεύθυνσης χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Περισσότερα