Σας διαβιβάζουμε την έγκριση για το σχολικό έτος 2020-2021 της υλοποίησης του εκπαιδευτικού προγράμματος και του εκπαιδευτικού υλικού της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας με τίτλο: «Διδάσκοντας τα παιδιά να βλέπουν πίσω από τις διαφημίσεις, τα κείμενα, τα κόμικς: Η περίπτωση του καπνίσματος», το οποίο απευθύνεται σε μαθητές/-τριες σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Ε’ και ΣΤ’ τάξεις Δημοτικού) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Α’–Γ’ τάξεις Γυμνασίου) της χώρας.

Σύμφωνα με την παραπάνω σχετική, θα ακολουθήσει επιμόρφωση των εκπαιδευτικών για την αξιοποίηση του εκπαιδευτικού υλικού και την υλοποίηση του σχετικού προγράμματος, η οποία θα είναι προαιρετική, δωρεάν και θα πραγματοποιείται εκτός του εργασιακού ωραρίου τους, όπου θα κληθούν να συμμετάσχουν εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Ε’ και ΣΤ’ τάξεις Δημοτικού) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Α’–Γ’ τάξεις Γυμνασίου) της χώρας αλλά και οι Συντονιστές Εκπαίδευσης Εξωτερικού και οι εκπαιδευτικοί των ελληνικών σχολείων του εξωτερικού. Θα ακολουθήσει επόμενο έγγραφο που θα σας ενημερώνει για τον τρόπο και την ημερομηνία διεξαγωγής της επιμόρφωσης.

Επισυνάπτεται το έγγραφο έγκρισης από το Υ.ΠΑΙ.Θ και το υλικό, όπως είναι αναρτημένο στην Πλατφόρμα21+ http://iep.edu.gr/el/psifiako-apothetirio/skill-labs/1035-aftomerimna-asfaleia-kai-prolipsi-odiki-asfaleia

Επειδή το εκπαιδευτικό υλικό δεν μπορείτε να το κατεβάσετε από την Πλατφόρμα21+ επειδή δεν έχουν πρόσβαση όλα τα σχολεία, το έχουμε ανεβάσει στο blog Καινοτόμων Δράσεων στην Ιστοσελίδα της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Λάρισας στον σύνδεσμο https://blogs.sch.gr/dipelar/archives/1119 και επίσης θα το στείλουμε με We Transfer και θα είναι διαθέσιμο για λίγες μέρες για να το κατεβάσετε.

Παρακαλούμε να ενημερωθούν όλοι/ες οι εκπαιδευτικοί των σχολείων σας.

Η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Δ..Π.Ε. Λάρισας

Ο ιστότοπος της Διεύθυνσης χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Περισσότερα