Επισυνάπτεται κατάσταση με τα προγράμματα, που δηλώθηκαν έως την Τετάρτη 11/5/2016, για να παρουσιαστούν στα πλαίσια των εκδηλώσεων "ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ" σε χώρο της επιλογής των σχολικών μονάδων.

Όσοι/ες εκπαιδευτικοί και μαθητές/τριες επιθυμούν να συμμετέχουν και δε συμπεριλαμβάνονται στο συνημμένο πρόγραμμα, θα πρέπει να αποστείλουν τη συνημμένη δήλωση συμμετοχής μέχρι τη Δευτέρα 16/5/2016, ώστε να συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων «ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 2016». Δεν απαιτείται η αναφορά ημερομηνίας και ώρα παρουσίασης.

Σχετικά με την έκδοση βεβαιώσεων Προγραμμάτων Πολιτιστικών Θεμάτων και την αποστολή υλικού (Ενημέρωση για έκδοση βεβαιώσεων Προγραμμάτων Πολιτιστικών Θεμάτων και αποστολή υλικού   (21/04/2016)), επισημαίνεται ότι το "Έντυπο υποβολής δράσης", όπως αναφέρεται στο έγγραφο "Ολοκλήρωση Προγραμμάτων Πολιτιστικών Θεμάτων", συμπληρώνεται και αποστέλλεται από τους/τις εκπαιδευτικούς "που επιθυμούν να συμμετέχουν με συγγραφικά δικαιώματα στον τόμο των Πολιτιστικών Προγραμμάτων, που θα εκδοθεί σε ψηφιακή μορφή και με ISBN από τη Διεύθυνση ΠΕ Αν. Θεσσαλονίκης" και συνεπώς δεν είναι υποχρεωτικό.


Προαιρετική
είναι και η αποστολή υλικού για ανάρτηση στην ιστοσελίδα.

 

Λήψη αρχείου....

 

Χαρίκλεια Τερζητάνου
Υπεύθυνη Πολιτιστικών Θεμάτων

Ο ιστότοπος της Διεύθυνσης χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Περισσότερα