Σύνδεσμοι

     Ενημερώνουμε ότι πλέον καθίσταται δυνατή η ηλεκτρονική υποβολή μίας αίτησης προς τη Δ/νση Π.Ε. Ανατ. Θεσ/νίκης μέσω της ιστοσελίδας μας. Ο σύνδεσμος για την είσοδο στην on-line εφαρμογή βρίσκεται σε σχετικό εικονίδιο επάνω δεξιά στην κεντρική ιστοσελίδα όπως και στην ενότητα Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες > Υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης. Η ταυτοποίηση στοιχείων πραγματοποιείται μέσω διασύνδεσης με το TAXISnet, επομένως δεν απαιτείται από εσάς ψηφιακή υπογραφή ή χειρόγραφη υπογραφή και σάρωση της αίτησης.

 

     Είναι εξαιρετικά σημαντικό πριν την υποβολή της αίτησης να συμβουλευτείτε την ενότητα Έντυπα ώστε να χρησιμοποιήσετε το κατάλληλο κείμενο στο σώμα της αίτησης και να επισυνάψετε όσα δικαιολογητικά απαιτούνται (ή όχι, ανάλογα με τον τύπο της αίτησης).

 

     Στο πεδίο Αρ.Μητρώου οι Μόνιμοι Εκπαιδευτικοί και οι Διοικητικοί Υπάλλλοι θα συμπληρώσουν τον Αριθμό Μητρώου (εκπαιδευτικού ή διοικητικού αντίστοιχα), ενώ οι Αναπληρωτές Εκπαιδευτικοί και οι Πολίτες θα συμπληρώσουν τον Αριθμό Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας (ΑΔΤ).

 

     Με την υποβολή της αίτησης το σύστημα σας αποστέλλει αυτόματα ένα αντίγραφο της αίτησης στο email που δηλώσατε. Επιπλέον, μετά την πρωτοκόλληση της αίτησης από τους υπαλλήλους της Υπηρεσίας μας θα σας σταλεί σε μεταγενέστερο χρόνο και δεύτερο email που θα αναγράφει τον αριθμό πρωτοκόλλου που έλαβε η αίτηση.

 

     Σημαντικό: Προς το παρόν στο σύστημα ΔΕΝ θα υποβάλλονται αιτήσεις για πάσης φύσεως άδειες, αλλά θα ακολουθείται η διαδικασία που ισχύει μέχρι τώρα.

Ο ιστότοπος της Διεύθυνσης χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Περισσότερα