Ενημερωτική συνάντηση, “Προσδοκίες γονέων από το σχολείο”, 21 Νοεμβρίου 2023

Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση του Διευθυντή Α/θμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης, κ. Ευάγγελου Κελεσίδη με τους/τις Διευθυντές/ντριες και Προϊστάμενους/ες των Δημοτικών Σχολείων αρμοδιότητάς μας. Η συνάντηση έλαβε χώρα στο Αμφιθέατρο του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών και Μουσείου Τεχνολογίας «ΝΟΕSIS».

Βασικό θέμα της συνάντησης ήταν η παρουσίαση των απαντήσεων του ερωτηματολογίου σχετικά με τις προσδοκίες των γονέων από το σχολείο. Έγινε λεπτομερής ανάλυση των απαντήσεων των γονέων καθώς και των συμπερασμάτων που εξήχθησαν.

Στη συνέχεια, έγινε αναφορά στα τρέχοντα διοικητικά θέματα που απασχολούν τις σχολικές μονάδες κάνοντας μία αποτίμηση του πρώτου τριμήνου λειτουργίας τους. Τόσο ο Διευθυντής Εκπαίδευσης όσο και η Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών θεμάτων επιβράβευσαν τους/τις παρευρισκόμενους/ες για την εξαιρετική τους ανταπόκριση στα απαιτητικά καθήκοντά τους, έχοντας ως ασφαλή βάση την πιστή εφαρμογή της νομοθεσίας. Επισημάνθηκε για άλλη μια φορά πως βασικός στόχος για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων είναι η διασφάλιση ενός ήρεμου και ασφαλούς (σωματικά και ψυχοσυναισθηματικά) κλίματος για όλους.

Κλείνοντας ο Διευθυντής Εκπαίδευσης, ευχαρίστησε θερμά τους/τις παρευρισκόμενους/ες για την παρουσία τους στη συνάντηση και τους/τις ευχήθηκε καλή συνέχεια στο έργο τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο