Επίσκεψη Υφυπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού στο 1ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Tην Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023 η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κα Δόμνα Μιχαηλίδου επισκέφτηκε το 1ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης (Ενταγμένο στο ΑΠΘ). Στην επίσκεψη παρευρέθηκαν επίσης ο Περιφερειακός Διευθυντής Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Αλέξανδρος Κόπτσης και ο Διευθυντής Α/θμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης, κ. Ευάγγελος Κελεσίδης.

Η Διευθύντρια του Σχολείου κα Χρυσάνθη Γεράνη και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου ξενάγησαν την Υφυπουργό στους χώρους της σχολικής μονάδας. Η Υφυπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους/τις εκπαιδευτικούς και να τους/τις ευχαριστήσει για το εξαιρετικά σημαντικό έργο που επιτελούν καθημερινά.

Ακολούθησε μία εποικοδομητική συζήτηση με τα παρευρισκόμενα Στελέχη Εκπαίδευσης για τα τρέχοντα υπηρεσιακά θέματα που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα. Κλείνοντας ευχαρίστησαν την Υφυπουργό για την επίσκεψή της, εκφράζοντας την επιθυμία για μία στενή και δημιουργική συνεργασία.

Μετάβαση στο περιεχόμενο